Με μεγάλη μας χαρά σας περιμένουμε στα κατάστήματά μας, στο Κέντρο της Καβάλας, στην οδό Δοιράνης 1 και στο κέντρο της Ελευθερούπολης Φρίξου Παπαχτηστίδη 134 . Στα καταστήματά  της Φάρμας Μουσθένης θα βρείτε όλη την αναναιωμένη ποικιλία των προϊόντων μας, για να διαλέξετε αυτά που ταιριάζουν στον δικό σας ουρανίσκο και στις δικές σας καθημερινές διατροφικές συνήθειες!

Στα καταστήματά μας θα βρείτε επίσης και μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών προιόντων που επιμελούμαστε εμείς οι ίδιοι . Προϊόντα που ταιριάζουν απόλυτα με τα τυροκομικά και γαλακτοκομικά μας προϊόντα αλλά και σε μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

farma-mousthenis-proionta-photo3

Στα καταστήματά μας υπάρχει επίσης η επιλογή να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή σύνθεση, για ένα μοναδικό δώρο που θα εντυπωσιάσει!

Τα προϊόντα μας διατίθενται επίσης και στον χώρο παραγωγής τους,  δηλαδή την Φάρμα μας αλλά και στο e-shop μας https://www.farmamousthenis.com/el. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να δείτε από κοντά τους χώρους παραγωγής και εκτροφής όπως επίσης και να διαλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας.

farma-mousthenis-proionta-photo

Αν βρίσκεστε σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας με courier.

Φροντίζουμε για την σωστή αποστολή τους!

Τα συσκευάζουμε μέσα σε φελιζόλ με παγοκύστες . Έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλοίωσης  της ποιότητας τους.

Παραγγελίες δεχόμαστε κυρίως από το e-shop μας https://www.farmamousthenis.com/el ,  μπορείτε όμως και στα social  Facebook και στο Instagram ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά! 

Στη διάθεσή σας πάντα και με κάθε τρόπο ! 

embedgooglemap.net