Μας αρέσουν τα αγνά προϊόντα, τα χειροποίητα, τα προσεγμένα. Αυτά που τρώμε οι ίδιοι και δεν φοβόμαστε να δώσουμε στα παιδία μας, στην οικογένεια μας και στους φίλους μας, αυτά που ξέρουμε τι περιέχουν.

Αυτά που γνωρίζουμε οι ίδιοι, όλα τα συστατικά που χρησιμοποιήθηκαν στην παραγωγή τους. Συστατικά ποιοτικά, μαζεμένα με το χέρι.

Αυτός είναι ο λόγος που πέρα από τα τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα μας, προσφέρουμε και μια ποικιλία χειροποίητων προϊόντων που επιμελούμαστε εμείς οι ίδιοι, γιατί απλά έχουμε μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε και αγαπάμε και εκτιμούμε κάθε τι που μας δίνει απλόχερα η φύση και κάθε τι που μπορούμε να σπείρουμε και να καλλιεργήσουμε μόνοι μας! Χωρίς χημικά και άλλες βλαβερές ουσίες!

Προϊόντα που θυμίζουν κάτι από τα παλαιά. Που μας θυμίζουν λίγο “γιαγιά”.

Όσα και να πούμε, δεν αρκούν για να καλύψουν, την αγάπη που νιώθουμε για όλα όσα φτιάχνουμε οι ίδιοι με αφοσίωση στην ποιότητα και την αγνότητα.

Γι’ αυτό το μόνο που μένει είναι να τα δοκιμάσετε!

Είμαστε σίγουροι πως θα κερδίσουν χώρο στις καθημερινές συνήθειες σας!

Μαρμελάδες: Φράουλα , Ροδάκινο , δαμάσκηνο , κεράσι με φρούτα φάρμας.

Chutney: Κρεμμύδι , Ντομάτα χειροποίητα με λαχανικά φάρμας

Ζυμαρικά: Τραχανάς με κατσικίσιο γάλα , κριθαράκι λαχανικών , χυλοπίτες , γιουγκάδες, ταλιατέλες λαχανικών , Ολα χειροποίητα με τα πιο αγνά υλικά !

Μην ξεχνάμε όμως πως είμαστε Φάρμα, έτσι δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κοτούλες με τα φρέσκα αυγουλάκια τους !

Ενημερωθείτε για τις τιμές μας εύκολα και γρήγορα και από το e-shop μας : https://farmamousthenis.com/